Július 9. 10 óra Levendulás főzőiskola, Veszprém, Villa Medici

Július 9. 17 óra VIRÁGKONYHA előadás, Balatonszőlős, könyvtár

Augusztus 6. 10-16 óra: virágkóstoló a Pasaréti Oázis Kertészetben

Augusztus 25. 18 óra Levendulabolondulás Chefparádé Főzőiskola

Augusztus 27. 11 óra Virágkonyha előadás, Vegetáriánus Fesztivál

 

Bővebben: PROGRAMJAINK

A legjobb ajándék egy ehető virágos szakácskönyv! Anyukáknak, nagymamáknak, kertészeknek és konyhatündéreknek, vagy leendő szakácsoknak, cukrászoknak, kertészeknek diplomaosztóra is!

Lehet egy könyv, személyre szóló dedikálással. Egy nagyon mutatós ajándékcsomag csudafinom ínyencséggel megtöltve: ehető virágokból. Vagy egy utalvány egy levendulás főzőtanfolyamrara vagy workshopra. A kínálatból:

Bővebben: AJÁNDÉKBA: VIRÁGKONYHA!

Étkezési célra legjobb, ha a saját magunk termesztette virágokat használjuk fel. Most már mindenkinek lehet ehető virágos kiskertje, vagy néhány balkonládája, amelyben csekély munkával és minimális hozzáértéssel hosszú hónapokon át szedhetjük a friss, ehető virágokat!

http://videa.hu/videok/nagyvilag/2015.03.18.-hulladekfilm-tavaszi-kert-XaPnjfaAS73VTCCQ

Saját fejlesztésű ehető virág magjainkat megrendelhetik webshopunkban.

"Ha növényt ültetsz, azt jelenti: hiszel a holnapban"
Audrey Hepburn

 

 

ÉTELFOTÓS TANFOLYAM, ahol életre kel az étel

 Amit kínálunk: Egy kellemes és hasznos délutánt, ahol olyan műhelytitkokat lehet ellesni első kézből, amelyek alkalmazásával szebb és ízletesebb fotókat tudunk majd készíteni, akár egy blogra, egy étlaphoz, vagy éppen csak úgy. „Ételszépítés” – ami a hétköznapokon is szükséges az igényes látványhoz. Az ötórás program keretében mindenki a saját fotós eszközével (fényképezőgép, okostelefon) dolgozik.

 

Bővebben: Ételfotós és food styling workshop

Megpróbáltatásokkal teli évet zárhatott a Rózsakunyhó. Íme, dióhéjban.

Januárban kerültek piacra a Valeyrac Exotics segítségével létrehozott ehető virágos magkeverékeink, amelyekkel több magbörzén vettünk részt előadásokkal színesítve azokat. A februári télben Siófokra, a gyönyörű könyvtárba vittünk egy kis virágos örömet. A márciust Tokajban üdvözöltük, ahol a Tokajbor-Bene Pincészet herbaborainak bemutatóját színesítettük ehető virágokkal, majd a Kunterbunte Welt Civilház látogatóinak tartottunk előadást.

Bővebben: Ez volt a mi 2015-ünk

Immár 25 éve annak, hogy belevetettem maga az ehető virágokról fellelhető irodalom és történelem tanulmányozásába. Az eltelt idő alatt számos könyvem és számtalan publikációm jelent meg, előadásokat, workshopokat, kóstolókat tartottam. Virágos missziómnak köszönhető, hogy ma már Magyarországon ismerik az ehető virágokat, sokan használják őket otthon, megjelennek a vendéglátásban, új színfolttal gazdagítva gasztronómiánk kincsestárát.

Bővebben: Levendulás esték

Szeretne belekóstolni az ehető virágok világába? Egy különleges programot munkatársainak, barátainak?

Szívesen tartok vetített képes ismeretterjesztő előadást az ehető virágokról, akár kóstolóval egybekötve.

Cégek és magánszemélyek részére virágos főzőkurzusok a Chefparádé Főzőiskolában - válasszon a meghirdetett időpontok közül, vagy kérjen ajánlatot egy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vállaljuk céges vagy magánrendezvényekre virágkóstoló programok lebonyolítását. Vetítéssel, workshoppal, közös kertészkedéssel vagy sütés-főzéssel. Eddigi programjainkról ízelítő képeket itt talál!

Könyvesboltoknak, könyvtáraknak ajánljuk érdekes könyvbemutató előadásainkat.

Virágokkal szebb az élet. Kényeztesse magát és az Önnek kedveseket virágokkal, másképpen, mint eddig! Virágkonyha élőben, akár Önnél is!

Könyvajánló

Viragkonyhaborito
Ibolyás szakácskönyv
Rózsás könyv
Levendulás könyv német
 Provence-i rózsa

Akiket ajánlunk

 

LIFE LOGO 2012
 
 Chefparade
 
 Noszlopi Finomságok

Ki van itt?

Oldalainkat 18 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

ugrás az oldal tetejére