Ajándékcsomagok, gyönyörű könyvek ajándékba, cégajándéknak a Rózsakunyóból! Nézzen körül webshopunkban, bizonyára talál olyan szépséges vagy éppen finom csemegét, ami barátainak, ügyfeleinek a legtalálóbb ajándék lehet. Gyönyörű levendulás, rózsás ajándékcsomagokat állítunk össze, de kérhet névre szólóan dedikált könyvet egy kis ládikát csupa egészséges finomsággal!

Bővebben: Céges ajándék? Igen!

Október 16. 10-17 óra, Kiskertpiac, ANKERT, Virágkonyha előadás 11 órakor!

Október 22. 10-15 óráig: Food Styling és Food Foto - ételfotós Workshop, Dunakavics Étterem, Budapest

Október 24. Virágkonyha előadás és kóstoló, Őszi Vega Estek, Magnet Közösségi Ház

November 25. 17 óra Könyvbemutató, Ecser, Könyvtár

December 2-3-4 Kecel, Adventi Virágkiállítás, "Varázslatos virágtorták" előadás, kóstoló

Bővebben: PROGRAMJAINK

ÉTELFOTÓS TANFOLYAM, ahol életre kel az étel

Amit kínálunk: Egy kellemes és hasznos délutánt, ahol olyan műhelytitkokat lehet ellesni első kézből, amelyek alkalmazásával szebb és ízletesebb fotókat tudunk majd készíteni, akár egy blogra, egy étlaphoz, vagy éppen csak úgy. „Ételszépítés” – ami a hétköznapokon is szükséges az igényes látványhoz. Az ötórás program keretében mindenki a saját fotós eszközével (fényképezőgép, okostelefon) dolgozik.

 

Bővebben: Ételfotós és food styling workshop

A legjobb ajándék egy ehető virágos szakácskönyv! Anyukáknak, nagymamáknak, kertészeknek és konyhatündéreknek, vagy leendő szakácsoknak, cukrászoknak, kertészeknek diplomaosztóra is!

Lehet egy könyv, személyre szóló dedikálással. Egy nagyon mutatós ajándékcsomag csudafinom ínyencséggel megtöltve: ehető virágokból. Vagy egy utalvány egy levendulás főzőtanfolyamrara vagy workshopra. A kínálatból:

Bővebben: AJÁNDÉKBA: VIRÁGKONYHA!

Az idei augusztus időjárása kivételesen gazdag gyógynövény- és virágválasztékot kínál mindenütt, így a mi kertünkben is. Ezekből egy kosárra valót vittünk el Pannonhalmára, ahol a Gyógynövényhét első napján gyógynövényáldásra került sor. Az apátsági Gyógynövénykertben  Nagyboldogasszony napján régi szokás szerint gyógynövényeket áldanak meg: nem csak a kertben találhatóakat, de azokat a csokrokat, koszorúkat, készítményeket, melyeket a látogatók hoznak magukkal. 

Bővebben: Gyógynövényáldás Pannonhalmán

Étkezési célra legjobb, ha a saját magunk termesztette virágokat használjuk fel. Most már mindenkinek lehet ehető virágos kiskertje, vagy néhány balkonládája, amelyben csekély munkával és minimális hozzáértéssel hosszú hónapokon át szedhetjük a friss, ehető virágokat!

http://videa.hu/videok/nagyvilag/2015.03.18.-hulladekfilm-tavaszi-kert-XaPnjfaAS73VTCCQ

Saját fejlesztésű ehető virág magjainkat megrendelhetik webshopunkban.

"Ha növényt ültetsz, azt jelenti: hiszel a holnapban"
Audrey Hepburn

 

 

Megpróbáltatásokkal teli évet zárhatott a Rózsakunyhó. Íme, dióhéjban.

Januárban kerültek piacra a Valeyrac Exotics segítségével létrehozott ehető virágos magkeverékeink, amelyekkel több magbörzén vettünk részt előadásokkal színesítve azokat. A februári télben Siófokra, a gyönyörű könyvtárba vittünk egy kis virágos örömet. A márciust Tokajban üdvözöltük, ahol a Tokajbor-Bene Pincészet herbaborainak bemutatóját színesítettük ehető virágokkal, majd a Kunterbunte Welt Civilház látogatóinak tartottunk előadást.

Bővebben: Ez volt a mi 2015-ünk

Könyvajánló

Viragkonyhaborito
Ibolyás szakácskönyv
Rózsás könyv
Levendulás könyv német
 Provence-i rózsa

Akiket ajánlunk

 

LIFE LOGO 2012
 
 Chefparade
 
 Noszlopi Finomságok

Ki van itt?

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

ugrás az oldal tetejére