Január 13. 10-14 óra: Ételfotós és food styling workshop, Budai Alkotóműhely

Február 24.  10-14 óra: Ételfotós és food styling workshop, Budai Alkotóműhely

Február 27. 15 óra Virágoskert a tányérban - könyvbemutató előadás, Jászárokszállás, könyvtár

Március 6. 9.30 A józan ész konyhája - workshop, Sóskúti baba-mama klub

Március 8. 17.00 E bűverő, mit szirma rejt - előadás kóstolóval a tavasz legfrissebb ehető virágaival, Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, Budapest, III. Korona tér 1.

Március 27. 19 óra Virágoskert a tányérban - előadás, Budapest, Eötvös10

 

Immár 25 éve annak, hogy belevetettem maga az ehető virágokról fellelhető irodalom és történelem tanulmányozásába. Az eltelt idő alatt számos könyvem és számtalan publikációm jelent meg, előadásokat, workshopokat, kóstolókat tartottam. Virágos missziómnak köszönhető, hogy ma már Magyarországon ismerik az ehető virágokat, sokan használják őket otthon, megjelennek a vendéglátásban, új színfolttal gazdagítva gasztronómiánk kincsestárát.

Legyen ehető virágoskerted! Ehető virágok magjai, limitált mennyiségben, a szezon előtt nagy kedvezménnyel! Nézzen körül a webáruházban, gondoskodjon mielőbb a jövő év virágterméséről!

Miért kell minél több virág?

Ajándékba is, akár extra ajándékcsomagban!

ÉTELFOTÓS TANFOLYAM, ahol életre kel az étel

Amit kínálunk: Egy kellemes és hasznos négy órás programot, ahol olyan műhelytitkokat lehet ellesni első kézből, amelyek alkalmazásával szebb és ízletesebb fotókat tudnak majd készíteni, akár egy blogra, egy étlaphoz, vagy éppen csak úgy. „Ételszépítés” – ami a hétköznapokon is szükséges az igényes látványhoz. Az négyórás program keretében mindenki a saját fotós eszközével (fényképezőgép, okostelefon) dolgozik.

 

Nem Kínát mutatom be, nem a kínai konyháról olvashatnak, ez egy szubjektív úti beszámoló egyetlen városról, az ott élőkről, az ottani konyháról szerzett saját tapasztalataimról és meglepő kínai-magyar kapcsolatokról. Célom nem csupán annyi, hogy megmutassam Hsziament, elmeséljem, hogyan boldogul egy magyar fiú a kínaiak közt, de szeretnék segíteni a távoli kultúra, a másképpen gondolkodás megértésében.

Dőljenek hátra, és utazzanak el most velem, virtuálisan Kínába!

„… ekkor arra gondoltam, hogy neked, aki most húsz egynéhány mérföldnyire tőlem a hintódban ülsz, elől a fullajtároddal és az előlovasoddal, hátul az inasoddal, nincs részed gyönyörűbb látványban, mint amilyen az én szemem elé tárul, s ha van, bizonyos, hogy nem élvezed oly elmerüléssel és elragadtatással, mint én…”

Alphonse Karr német író, francia névvel, aki közvetlen hangú, csevegés-szerű levelekkel mutatja be Utazás a kertem körül című művében a kertjének apró, pici csodáit.

Sok-sok kísérlet, rengeteg munka és kóstolás után 2017 tavaszára megérkeztek a Noszlopi termékek új családtagjai!

A Százszorszép finomságok, A SZENVEDÉLYEK ÍZEI gyümölcsökkel, ehető virágokkal és finom füvekkel gazdagítva, Halmos Monika receptjei szerint készítve.

A hazai kertek, rétek friss gyümölcsei és zöldségei valamint a boldog füveskert virágos fűszerei keltek egybe eme különleges ínyencségekben. Kóstolják meg a varázslatot: minden napszakban, minden évszakban az ízek nem ismert összhangját! Az üvegben őrzött szenvedély serkenti az életerőt, erősít, tisztít, élénkít. A finom, eddig nem ismert lágy ízek ötvözete különös hangulatba tud keríteni: reggelire, vagy ebédre egy jó pecsenye mellé, desszertben, vagy akár csak úgy, önmagában, kikanalazva.

Glutén, laktóz, tejfehérje érzékeny vagy? Megszabadulnál pár kilótól, esetleg életmódot váltanál? Nem tudod, mit és hol vásárolj, hogyan készítsd el ételeid? A Mindenmentes Főzősuli segít eligazodni úgy, hogy az étkezés és a sütés-főzés mostantól a nap legnagyobb örömforrása is legyen!

Kezdődnek a virágos főzőkurzusok ia Mindenmentes Főzősuliban: glutén- és laktózmentesen, természetesen! Ha nem tudod, hogyan süsd-főzd meg a kert virágait, hogyan készíts levendulás kekszet, kandírozott virágokat, vadvirágszörpöt, most belekóstolhatsz a virágkonyha ezer rejtelmébe!

Legújabb virágos kurzusokról bővebb info ITT.

Könyvajánló

Viragkonyhaborito
Ibolyás szakácskönyv
Rózsás könyv
Levendulás könyv német

Akiket ajánlunk

 

Lifetv logo
 
 Mindenmentes
 
 Noszlopi Finomságok

Ki van itt?

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

ugrás az oldal tetejére