A nyár a levendulavirágzással kezdődik! Nézzen körül programajánlónkban, csupa különleges levendulás programot kínálunk, ahol minden ízében élvezhetik e csodás növényt!Van kedvük sütni-főzni levendulával? Itt az alkalom: Levendulás főzőkurzus június 27-én a Mindenmentes Főzőiskolában! Laktóz- és gluténmentesen, egészségesen!

Június 30-án 10 órakor Tihanyban, a Levendula Ház Látogatóközpontban "E bűverő, mit szirma rejt" címmel vetített képes előadás az ehető virágokról, majd virágkóstoló

Június 30-án 18 órakor  "Csupa szépség közt és gyönyörben járván" - levendulás falatok és a Fodor Pincészet hozzá illő borainak kóstolója irodalmi kalandozással, Nagyi Kertje Teaházban, Aszófőn. Asztalfoglalás: 0630-2982410

Ajánlhatunk igazi ínyenc, levendulás szakácskönyveket? Most többféle akcióban, nagy kedvezménnyel juthatnak hozzájuk!

Halmos Monika, arany diplomás gasztronómus, számos szakácskönyv szerzője, a honi ehető virágok szakértője egy igazi kis kulináris csemegével jelentkezik, a levendula-rajongók kedvére: a könyv csupa-csupa levendulás receptet és ínycsiklandó fotókat tartalmaz a levestől a süteményekig, italt, húsételt, desszerteket.

Olyan finomságokat, mint például a fehér csokoládéleves levendulával, az illatos töltött őszibarack, a levendulás kávé és tej, a báránysült levendulafelhőben vagy a mediterrán mámor, ami egy pikáns citromkrémmel töltött, levendulavirággal ízesített aprósütemény. A szerző a levendulavirág konyhai felhasználásának minden részletére kitér: hogyan használjuk fel frissen, hogyan tartósíthatjuk a levendulaszegény időkre. Apró trükkökkel, tanácsokkal látja el az olvasót, amikkel a konyhai folyamatokat egyszerűbbé, az ételeket még finomabbá és ellenállhatatlanná tudjuk tenni. A receptes könyvben nem csak desszerteket és süteményeket találunk, hanem leveseket, főételeket, italokat, sós ételeket, és ötleteket a levendulás befőzéshez is. Egy egész levendulás menüt is összeállíthatunk belőlük, a receptek segítségével a levendula virága az élménygasztronómia meghatározó részévé válhat! Minden receptet hangulatos profi fotó illusztrál, így már kézbe venni is öröm a művet, amelyet Domonkos atya, tihanyi bencés szerzetes ajánl az olvasók figyelmébe.

A könyv maga nemében egyedülálló, egy igazi kis kincsesláda, kivitele elegáns, reprezentatív. Gazdag tartalma mellett ünnepi alkalomra, ajándékozásra is kitűnő, nem mindennapi kiadvány. A szerző neve is biztosíték a könyv magas színvonalára és sikerére.

Orosz nyelven is: Лаванда от всего сердц, angolul: All is Lavender- Lavender Cookbook, németül:

Lavendel-Kochbuch – Lavendel mit Herz und Seele

A LEVENDULA 2.0 a második kötet, amely igazi ínyenc recepteket tartalmaz, gondolva a diétázókra is. Az ínycsiklandó recepteket Kaldeneker György mesterszakács ajánlja az olvasóknak!

 

 

Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +3630-9647144

 

Rózsakunyhó Alkotóműhely
Halmos Monika
+36-309647144
www.rozsakunyho.hu
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.




{/source}

Könyvajánló

Viragkonyhaborito
Ibolyás szakácskönyv
Rózsás könyv
Levendulás könyv német
 Provence-i rózsa

Akiket ajánlunk

 

LIFE LOGO 2012
 
 Chefparade
 
 Noszlopi Finomságok

Ki van itt?

Oldalainkat 26 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

ugrás az oldal tetejére