Immár 25 éve annak, hogy belevetettem maga az ehető virágokról fellelhető irodalom és történelem tanulmányozásába. Az eltelt idő alatt számos könyvem és számtalan publikációm jelent meg, előadásokat, workshopokat, kóstolókat tartottam. Virágos missziómnak köszönhető, hogy ma már Magyarországon ismerik az ehető virágokat, sokan használják őket otthon, megjelennek a vendéglátásban, új színfolttal gazdagítva gasztronómiánk kincsestárát.

De sok-sok minden rejlik még a virágokban, romlott világunk apró csodáiban! És hogy még többen legyenek részesei az ehető virágok tudományának, még szélesebb körben legyen ismert ez a különleges világ, idén is folytatódik a Virágkonyha országjáró programja.

Hogy mit is kínálunk? Könyvbemutatót, benne irodalom, történelem, botanika és gasztronómia – mindig az adott helyhez és közönséghez alakítva. Lehet benne vetített képes előadás a virágok gasztronómiai szerepéről, vagy a honi levendula-történetről, a Sisi-útról, vagy az örök virágról, a rózsáról. Lehet beszélgetős, virágos kekszet rágcsálós-virágos szörpöt hörpölős délután recept-csereberével, akár zongoramuzsikával. Ha a helyszín úgy kívánja, lehet közös sütés-főzés, természetesen virágokkal, virágos palacsintasütés, virágos mandalatorta-készítés... és még sok-sok, a helyszínhez és az alkalomhoz való program. A  költségek minden esetben egyedi megállapodás tárgyát képezik.

Szeretnénk Önt is a Virágkonyha programok egyik házigazdájaként üdvözölni! Ha érdeklődik iránta,  várjuk jelentkezését mihamarabb, a részletek és az időpont egyeztetéséhez! Naptárunk egyre jobban telik, érdemes időben tervezni, hiszen nem kell már sokat aludni, és itt a 2017. évi virágszezon!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +3630-9647144

Könyvajánló

Viragkonyhaborito
Ibolyás szakácskönyv
Rózsás könyv
Levendulás könyv német
 Provence-i rózsa

Akiket ajánlunk

 

Lifetv logo
 
 Mindenmentes
 
 Noszlopi Finomságok

Ki van itt?

Oldalainkat 80 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

ugrás az oldal tetejére